Voorkom een vieze bank

Wanneer ouders jonge baby’s hebben dan zien we vaak dat ze deze regelmatig verschonen op plekken waar dit eigenlijk niet hoort. De kans is dan ook groot dat dit een keertje fout gaat. Zo is de kans aanwezig dat de baby tijdens het verschonen de bank vies maakt. Dit is natuurlijk erg zonde, vooral wanneer het op een net nieuwe bank gebeurd. Het is dan ook fijn wanneer je op verschillende plekken in de woning een locatie hebt waar je de bay kan verschonen.

Aankleedkussens

De oplossing voor het probleem is simpel: aankleedkussens. Aankleedkussens zijn speciale kussens die ervoor gemaakt zijn om kleine kinderen op de verschonen en om te kleden. Het zijn dan ook kussens die ontworpen zijn om de baby goed in te leggen. Door de speciale randen kan de baby niet makkelijk uit het kussen vallen. Het is handig om deze kussens op de babykamer te leggen, maar om een vieze bank te voorkomen is het ook handig om er eentje in de woonkamer te hebben.

Aankleedkussenhoes

Aankleedkussens liggen prima voor de baby, maar zijn niet gemaakt van het lekkerste materiaal. Het is vaak een soort plastic, wat niet de lekkerste ondergrond is voor de huid van de baby. Dit kan je oplossen door een aankleedkussenhoes om het kussen heen te doen. Dit maakt de ondergrond een stuk comfortabeler voor de kleine. Aankleedkussenhoezen heb je in allerlei soorten en kleuren. Het is handig om meerdere hoezen aan te schaffen, aangezien ze regelmatig vies worden gemaakt. Het hele assortiment aankleedkussenhoezen kan je vinden op www.koeka.com