Jouw winkelvoorraad klaar voor december dankzij de groothandel voor speelgoed

Groothandel speelgoed

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur wil je goed voorbereid zijn op de handel in speelgoed. Want de verkoop van speelgoed rijst tijdens de decembermaand de pan uit. Niet zo gek als de Goedheiligman en de Kerstman alle kinderen in Nederland blij mogen maken met hun favoriete cadeaus. Ben jij voorbereid op een drukke feestmaand? Zorg dat je bij de groothandel in jouw buurt voldoende speelgoed inslaat om pas aan het eind van de maand met lege schappen te staan.

In deze blog behandelen we de verlanglijst van een gemiddelde basisschoolleerling, zodat jij weet waar de focus voor jouw speelgoedvoorraad op ligt. Een leuke lijst die het kind in jou misschien wel naar boven haalt.

Wat staat er op de verlanglijst van jouw jongste klanten?

Heb je zelf kinderen, dan zul je bekend zijn met het enthousiasme wanneer ze weten dat hun verjaardag nadert. Dat enthousiasme is een graadje hoger als ze weten dat Sinterklaas en de Kerstman binnenkort op de stoep staan. Of eigenlijk op het dak. Ze slapen al nachten niet en zitten iedere avond voor de haard in de hoop dat er de volgende ochtend een cadeautje op hen ligt te wachten. Van die ervaringen met je eigen kinderen maak je handig gebruik wanneer jij de groothandel voor speelgoed benadert. Je weet precies wat kinderen leuk vinden, dus jij zorgt ervoor dat jouw assortiment vol ligt. En wel met de volgende producten:

  1. Poppen en dieren

Mensfiguren en dieren zijn populaire artikelen die in iedere speelgoedkist voorkomen. In de vorm van poppen waarmee een kind vader-en-moedertje gaat spelen, barbies waarmee realistische scènes worden nagespeeld en plastic dieren die in hun vormgeving niet van echt te onderscheiden zijn. En die levensechte nabootsing wordt nog eens versterkt door babygehuil of dierengebrul dat uit het speelgoed komt. Poppen en dierenfiguren zijn populaire producten die de belevingswereld van een kind prikkelen.

  1. Knuffels

In die belevingswereld wordt het kind vaak vergezeld door zijn lievelingsknuffel. Want inderdaad, ieder kind heeft een knuffel die al vanaf de wieg overal mee naartoe gaat en die het kind een veilig gevoel geeft. Dat hoeft niet bij één knuffel te blijven. Hoeveel kinderen hebben hun bed vol liggen met knuffels die de volgende ochtend allemaal bij het ontbijt aanschuiven? Een fijne knuffel zal dus ook op de verlanglijsten van kinderen staan, die hun collectie willen uitbreiden. Zorg dat jij je voorraad bij de groothandel voor knuffels inslaat, zodat Sinterklaas en de Kerstmand de knuffels door kunnen geven aan de kinderen.

  1. Raceautootjes en ander speelgoed op wielen

Miniatuurauto’s en -trekkers waarmee kinderen over de vloer kunnen racen en verkeerssituaties kunnen nabootsen, blijven populair. Van kleine autootjes waarvan je de wielen kunt opwinden om het speelgoed uit zichzelf te laten rijden, tot grotere hijskranen en werktuigen die in de zandbak tot creatieve sculpturen leiden. Zoveel verschillende uitvoeringen die jij bij de groothandel voor speelgoed bestelt en waar het kind haast niet een keuze uit kan maken.

  1. Leg- en denkpuzzels 

Tijdens het spelen willen kinderen hun hersenen prikkelen en stimuleren. Dit om verveling tegen te gaan, maar ook om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Daarom zijn puzzels een groot succes. Misschien wat groot voor in de schoen, maar wel heel geschikt voor onder de kerstboom. Legpuzzels met leuke afbeeldingen die bovendien in allerlei moeilijkheidsgraden verkrijgbaar zijn of ingewikkelde boeken met puzzels en kleurplaten die de kinderen uitdagen. Niet alleen populair bij kinderen, maar zeker ook bij volwassenen. Richt je dus in de puzzels niet alleen op de basisschoolleeftijd, maar pas je assortiment ook aan op volwassenen.

  1. Knutselspullen

Met knutselen kan een kind zijn hele fantasiewereld in beeld brengen. Kleuren, plakken, knippen, strooien met glitters, kneden met klei, alles kan en alles mag. Mits niet de hele woonkamer deel wordt van die fantasiewereld. Knutselen is en blijft populair, onder kinderen en onder volwassenen. Regent en stormt het buiten, dan is daar de knutseldoos waar alle benodigdheden in opgeborgen zitten. En die mag tijdens de decembermaand weer aangevuld worden met nieuwe stiften, stickers en andere spullen om de belevingswereld van het kind te stimuleren. Gelukkig heb je opties te over als je bij de groothandel voor speelgoed je inkopen wilt doen, zodat je geen tekort hebt in je eigen assortiment.

  1. Bouwpakketten en lego

Heb je vroeger met Lego gespeeld of de meest ingewikkelde bouwpakketten in elkaar gezet? Dan zul je vast herinneren hoe je jezelf urenlang opsloot op je kamer met een vloer bezaaid vol Legoblokjes. Priegelen met kleine stukjes om tot een groot ontwerp te komen. Maakte je altijd bouwpakketten na of sloeg jij je eigen weg in om tot bijzondere creaties te komen? Lego, Duplo en ander speelgoed waar ingenieurskwaliteiten om de hoek komen kijken, zijn tot op heden erg populair geweest. Wees daarom niet te bescheiden in je bestelling bij de Lego distribiteur die jouw winkel vult met de leukste Lego- en bouwpakketten.

  1. Ballen, skateboards en ander sportmaterie

Zijn kinderen niet naar hun eigen voetbaltraining of zwemles, dan vind je ze wel buiten op straat met de nodige materialen om te sporten. Balspellen en skeelerrondjes houden de kinderen in beweging en zorgen ervoor dat ze de fanatiekeling in zichzelf naar boven halen. Zorg dus dat je in je bestelling bij de speelgoed groothandel alle spel- en sportattributen opneemt waarmee ouders hun kinderen naar buiten kunnen sturen.

  1. Boeken, boeken en nog meer boeken

En komen de kinderen na een drukke middag buiten weer naar binnen, dan willen ouders ze tot rust zien te brengen. Waar veel kinderen nu aan blootgesteld worden, zijn schermen van televisies, tablets en smartphones. Boeken zijn helaas iets minder populair door de opkomst van kleine schermen waarop kinderen alles kunnen bekijken. Toch blijft lezen belangrijk en willen we onze kinderen zoveel mogelijk stimuleren om een boek open te slaan. Gelukkig ben je daarop ingesteld en heb jij de boekenkast in jouw winkel al gevuld met de leukste kinder- en jeugdboeken. Nu nog aan Sinterklaas en de Kerstman om de juiste titels voor de kinderen uit te zoeken.

Bestel jij je voorraad ruim in bij een groothandel voor speelgoed?

Met de kennis die je hebt over waar het gemiddelde kind het liefst mee speelt, heb jij jouw assortiment vol speelgoed ingericht. Poppen, dierenfiguren, speelgoed voor buiten en de nieuwste rages die op dit moment in omloop zijn. Je bent goed voorbereid, zodat Sinterklaas en de Kerstman bij jou langs kunnen komen om de wensen van de kinderen te vervullen. De decembermaand is niet alleen geslaagd voor de allerkleinsten, ook jij profiteert van een drukke periode waarin de cadeaus als broodjes over de toonbank vliegen. Vergeet niet in de bestelling die je bij de groothandel voor speelgoed doet, een paar extra rollen inpakpapier te plaatsen.